Desde abril 2022 a la seu de la nova Clinica Girona: magnifiques instal.lacions per poder seguir treballant al més alt nivell. 

Després de les limitacions de la pandemia, tornem a empendre, amb més il.lusió que mai, la nostra tasca docent. 

CURS DE CIRURGIA LAPAROSCOPICA AVANZADA i CURS DE CIRURGIA TA-TME per tumors rectals. Sessions teòriques, vídeos quirúrgics, repás anatòmic específic i Cirurgia en cadàver tutoritzada pels assistents. De enorme aprofitament¡

Maig 2019: nova Junta Directiva Nacional de la Asociación Española de Coloproctologia on participo com a Tresorer. 

Maig 2019: ponent a la Reunión nacional de Coloproctologia amb experts nacionals i europeus, Valladolid. 

Novembre 2018: organització a Girona; amb Dr P. Planellas, de cursos nacionals de actualizació en cirurgía. Amb intervencions en directo, anatomía quirúrgica i cirurgía en cadàver. 

Abril 2018: Inici de cirurgia robòtica a Girona, amb el sistema "DaVinci". 

Almeria-Maig 2017: Congrés Nacional de Coloproctología. Com a membre de la Junta Nacional de la Asociación Española de Coloproctología, entregant becas de la AECP per estades al estranger. 

Maig 2017: Plataforma editorial-docent ABACO-5: esdeveniment nacional. Membre del grup editorial que redacta el material per Abaco 5. Bloc temàtic: tractament del càncer de recte. Inscrits més de 900 cirurgians de Espanya. Sessió presencial a Hospital Universitari "La Fe" de València. 

Ponent al "IV Curso Actualización y Formación en Cirugía Colorrectal". Barcelona, octubre 2016. Presentació de casos clínics a experts nacionals i europeus. 

Ponent a la "20 Reunión de la Fundación de la Asociación Española de Coloproctología", feta a Elche, maig de 2016. Amb Drs. Jose Mari Enriquez (Hospital de Donosti, San Sebastian), Antoni Codina (Hospital Trueta de Girona), Antonio Arroyo (Hospital de Elche), Isaac Felemovicius (Minnesota, USA), Omar Faiz (Hospital St Mark's de London, England). 

Moderant Taula rodona sobre "Diverticulitis aguda" a experts nacionals. Baiona, 24 Jornadas Internacionales de Coloproctologia. Febrer 2016.

 

Participació a programa de televisió:

-       Programa Els matins de TV3. Dilluns 7 de desembre de 2015.

o      Desde el Departament de Anatomía Humana de la Universitat de Girona. Programa sobre la donació de cadàvers i lensenyament de lAnatomía humana.

URL:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/la-donacio-del-cos-a-la-ciencia/video/5569915/

Ponent i presentador de casos clínics a "3er Curso de Formación en Coloproctología". Barcelona, novembre 2015. Amb les organizadors: Dr. Espín (Hospital Vall d'Hebron) i Dr Biondo (Hospital de Bellvitge). 

- Maig 2015: ponent a la Reunión nacional de la Asociación Española de Coloproctología, a València. Ponència sobre "Tancament de estemos temporals". 

Octubre 2015: Ponent al 10è Congres català de Cirurgia, a Barcelona, amb la presentación sobre "Fístula Anal". Febrer 2015: Conferència a Banyoles sobre cáncer de còlon i recte. Organitzat per Oncolliga Banyoles. 

Novembre 2013: I Curso de Cirugía Colorectal. Barcelona. Presentació de casos clínics per discusió amb experts. 

Octubre 2013: XIX Reunión Nacional de Cirugía. Burgos. Ponencia sobre cirurgia dels pòlips de colon. 

Maig 2013: XVII Reunión Nacional de Coloproctologia, Palma De Mallorca. Moderant una taula rodona de ponències sobre Malaltia Diverticular del còlon. 

Maig 2013: he estat ponent a la XVII Reunión Nacional de Coloproctología. És el congrés més important de l'especialitat al nostre país. Aquest any s'ha fet a Palma de Mallorca. En la imatge apareixo amb el Dr. Sebastiano Biondo (President de la Asociación) i el Dr. Xavier Gonzàlez (organitzador de la Reunión). 

Setembre 2012: Viena, Congrés Europeu de Coloproctologia. 

Per raons de rigor mèdic no es contesten les preguntes o dubtes dels pacients ni per telèfon ni per correu electrònic o altres mitjans.

SEMPRE cal una visita mèdica on el metge us escolta, us explora i us informa personalment.